Macrou marinat

de AndreeaRodica in Peste, 27 Iul 2010 | 16579 vizualizari

 

Sunt, cu siguranta, multe retete de macrou marinat. Eu il prepar la oala-minune (Kukta), un obiect nelipsit din bucataria mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg macrou, curatat, spalat si taiat bucati de 2,5-3 cm
  • 2-3 cepe
  • 1 cana suc de rosii (sau 2 linguri cu bulion)
  • 1/2 de cana otet din vin alb
  • 1/2 de cana ulei
  • 2 cani apa
  • frunze de dafin, boabe de piper, ienibahar, boabe de mustar, sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou marinat:

Le-am pus pe toate in oala-minune si le-am fiert 90 de minute de cand incepe sa tiuie (la foc mic).

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

AndreeaRodica 1

01.11.2010, 14:20

La oala-minune nu am ars niciodata nimic. Mie imi place sa fie cu oasele moi-moi si pestele fraged. De asta il tin 90 de minute. Cred ca se poate manca si daca e tinut mai putin, dar nu se marineaza si oasele ... nu ca macroul ar avea multe oase.

Multumesc tuturor pentru aprecieri si furculite!

lia maria 1

01.11.2010, 18:07

arata foarte bine macroul cred ca este deliciosam sa incerc si eu sa-l pregatesc dupa reteta taBine ai venit in gasca noastra vesela

AndreeaRodica 1

04.11.2010, 11:42

Multumesc, Lia! Multumesc tuturor pentru primire.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Marinata de peste